Sol, bus och bad (06jan)

Smedendahl

updated: 2014-01-28

20140106 - Sol, bus och bad på Koh Chang

 

Vad ska man göra hela dagarna ? Det visste barnen, man badar, badar, badar, badar och badar. Däremellan så busar man på stranden, bygger sandslott, gräver i sanden, rullar i sanden, springer i sanden, äter en glass för att sedan bada lite mer i havet eller polen.

 

 

William och Julia har gått på simskola. De kan nästan simma men det tog 1dag sedan kastade William armpuffarna på land när han hoppade i djupa polen. Vi föräldrar försöker hålla koll på dessa sex underbara små människor. Dock inte helt enkelt när man inser att man är själv i polen med sex små livliga barn. Men ingen av dem sjönk till botten !

Lunch spenderades på närmaste restaurang. Stekt ris, pommesfrites, kyckling i alla dess former, vatten i mängder, en och annan Singha samt ett antal fruktshakar.

 

Den energin som barn har är helt otrolig. De spenderar tiden mer i vattnet än på land. Leker och busar med varandra hela dagarna. Vi varierar mellan sandstranden och polerna. Vi har en pol utanför vårt rum samt en nere vid stranden. Poolbaren blir besökt fler gånger ju länge dagarna går. Vi kom fram till att Pink Lady var en helt ok drink, samt fruktshaker i alla dess former.

 

Ola och Hanna har fått mask och snorkel av föräldrarna. Ola är som en riktig grodman i vattnet, att halva polen sväljs ner genom snorkeln i magen verkar inte bekymra en 6-åring. William får testa Olas mask och snorkel och det går lite trögt i början men lossnar fort. William får också en egen mask och snorkel och det blir ett radarpar i havets vattenbryn.